Prodavnica sportske opreme | Bubi sport

Najčešća pitanja (FAQ)

Kupovina

Nije, kupovinu možete izvršiti bez prethodne registracije na BUBI SPORT online prodavnici.

Zasto registrovati nalog?
Registracijom naloga na BUBI SPORT online prodavnici nudimo vam bržu i lakšu kupovinu (automatski unete podatke u formu) kao i praćenje statusa vaše porudžbine.


Registruj se

Naravno, BUBI SPORT online prodavnicu je moguće koristiti preko svih uređaja koji imaju internet pretraživač i konekciju na internet.

Internet je doneo revoluciju u način na koji kupujemo.
Zbog brojnih prednosti online kupovine sve više i više ljudi preferira online, u odnosu na tradicionalni način kupovine.

Prednosti internet kupovine:

  • Kupovina iz udobnosti Vašeg doma
  • Dostupnost informacija i pretraživanje
  • Velika mogućnost izbora
  • Štedite vreme i novac
  • Izbegavate gužve i redove u prodavnicama
  • Nema radnog vremena
  • Isporuka na kućnu adresu

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć oko naručivanja kontaktirajte nas .

Plaćanje

Plaćanje trenutno možete izvršiti samo pouzećem.

Moj nalog & porudžbine
Promena svih podataka/lozinke je moguća klikom na dugme Profil u gornjem desnom ćošku.
Obaveštenje o uspešno izvršenoj kupovini biće nakon što "Potvrdite vašu kupovinu". Takodje obaveštenje će biti poslato na Vašu E-mail adresu (koju ste uneli prilikom unosa podataka/registracije).
Preko BUBI SPORT online prodavnice nije moguće izvršiti kupovinu proizvoda koji nisu na lageru. Ukoliko želite da naručite neki od proizvoda koji nisu na lageru, molimo Vas da nas kontaktirate ili na +381(0)63-714-35-91.
Potrebno je da kliknete na link Prijava, a zatim na link, Zaboravljena lozinka? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.
Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona +381(0)63-714-35-91 ili putem online formulara i mi ćemo poručiti za Vas.
Status porudžbine
Trenutno stanje Vaših porudžbina možete pratiti isklučivo ako ste registrovani na BUBI SPORT online prodavnici. Pogledajte status vaših porudžbina klikom na dugme. Detaljnije
Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 60 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona +381(0)63-714-35-91 ili putem online formulara .
Isporuka
Robu na vašu adresu isporučuje POST EXPRESS i BEX po sledećim uslovima (POST EXPRESS) (BEX)
Robu na vašu adresu isporučuje POST EXPRESS i BEX po sledećim uslovima (POST EXPRESS) (BEX)
Na dan isporuke stićiće Vam potvrdni SMS od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od BUBI SPORT online prodavnice. Pola sata pre isporuke kurir će Vas kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.
Ne brinite, kurir će Vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.